+31(0)492-525888

Zomervakantie 2018 boeken

Zijn de zomerkriebels bij jou ook begonnen? Zeker met dit weer kijk je waarschijnlijk steeds meer uit naar de zomervakantie. Voor veel mensen is de tijd begonnen om zich te oriënteren naar de mogelijkheden voor de zomer. Wil je ook alvast de zomervakantie 2018 boeken?

 

Op naar de Costa Brava

Verlang je naar een zonvakantie en de heerlijke Spaanse kust? Een zomervakantie naar de Costa Brava is erg populair. Dit komt door de prachtige steden, het lekkere weer, mooie natuur en gezellige sfeer. De Spaanse kust heeft ontzettend veel te bieden. Bij TentHolidays kan je alvast de zomervakantie 2018 boeken. Bekijk alle leuke uitstapjes Costa Brava.

Waar ga jij kamperen?

Voor de leukste campingvakantie Spanje ga je naar TentHolidys aan de Costa Brava. Bij het boeken van jouw zomervakantie 2018 kan je kiezen uit verschillende leuke campings van TentHolidays. Wij hebben ideale campings voor senioren en ook speciale kindercampings in Spanje. Zo vind je altijd iets leuks voor het hele gezin. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag.

Onze campings

Onze accommodaties

TentHolidays biedt verschillende accommodaties aan waaruit je kunt kiezen bij jouw zomervakantie 2018 boeken. Bij ons kan je terecht voor het huren van een tent in Spanje. Je kan kiezen uit verschillende bungalowtenten aan de Costa Brava. Bij ons zijn alle tenten comfortabel en luxe ingericht. Lees meer over een ingerichte tent huren Spanje.

Onze accommodaties

Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo is één van de meest populaire campings in de Costa Brava. De camping heeft dan ook een unieke ligging direct aan het strand. Hier vind je een privéstrand met beachbar en restaurant. Daarnaast vind je op onze camping vele andere faciliteiten en animatie. Camping Cala Gogo heeft een prachtig uitzicht op zee. 

Vroegboekkorting

Bij TentHolidays ontvang je vroegboekkorting wanneer je op tijd boekt. Hierdoor ga je veel voordeliger naar de Costa Brava. Je kunt nu alvast jouw zomervakantie 2018 boeken met korting! Bij TentHolidays vind je ook scherpe prijzen wanneer je in het voor- of naseizoen naar de Costa Brava op vakantie gaat.

Vragen?

Heb je vragen over jouw zomervakantie 2018 boeken? Wij helpen en adviseren je graag bij het boeken.

Bel ons tijdens kantooruren op:
+31(0)492-525888
Stel jouw vragen buiten kantooruren per e-mail:
info@tentholidays.nl

Contact

 

zomervakantie 2018 boeken

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays