+31(0)492-525888

Vliegen

Veel van onze gasten kiezen ervoor om naar hun bestemming te vliegen. Onze campings aan de Costa Brava zijn prima bereikbaar per vliegtuig, zowel via het vliegveld Girona als via Barcelona. De vliegreis zelf duurt ongeveer anderhalf uur.

Daarmee zijn de Tentholidays bestemmingen ook zeer geschikt voor short-breaks in het voor- en naseizoen!

 

Let even goed op bij de selectie van jouw bestemming. RyanAir noemt het vliegveld van Girona op haar website Barcelona (Girona) en het vliegveld van Barcelona wordt Barcelona (El Prat) genoemd. Beide zijn goede opties, maar het vliegveld van Girona wordt door de meeste van onze gasten als de beste optie gezien. Het vliegveld Barcelona (Reus) ligt heel wat zuidelijker dan onze campings, maar blijft een alternatieve mogelijkheid, zeker in combinatie met een huurauto. Ook zijn er gasten die vliegen op Perpignan in zuid-Frankrijk en van daar uit verder reizen met een huurauto.

Met het vliegtuig naar jouw camping van TentHolidays

Diverse maatschappijen als KLM, RyanAir, Transavia en Vueling vliegen op deze vliegvelden vanaf onder meer Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Weeze (Duitsland). Indien je tijdig boekt is het vaak mogelijk om voor weinig geld retour te vliegen, zeker met de low-cost carriers.

Op alle luchthavens zijn huurauto's beschikbaar.

Tentholidays biedt zelf geen vliegreizen aan, omdat gebleken is dat de meeste klanten er de voorkeur aan geven zelf de meest voordelige vliegreis en autoverhuurder uit te zoeken.

Links naar de vliegvelden

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays