+31(0)492-525888

Tentvakanties in Spanje

Vier jij dit jaar ook een heerlijke zonvakantie in een luxe tent in Spanje? TentHolidays heeft op diverse mooie campings langs de Costa Brava in Spanje luxe tenten beschikbaar. Wij selecteren voor jou de beste 4*-campings en ontvangen je graag op één van de camping.

Tentvakantie Spanje

✓ 6 prachtige campings   ✓ Luxe ingerichte tenten   ✓ Voordelig boeken

TentHolidays zoekt elk jaar mooie Spaanse campings uit. We letten er hierbij op dat de camping dichtbij het strand ligt en dat de campings voor jong en oud een topvakantie bieden. Natuurlijk plaatsen we onze tenten en stacaravans ook op mooie plekken zodat je samen met je gezin optimaal kunt genieten van een heerlijke zonvakantie.

Tentvakanties Spanje: Costa Brava

De Costa Brava in Spanje is één van de meest geliefde vakantieplekjes van Spanje, en zelfs van Europa. Jaarlijks vertrekken er duizenden vakantiegangers richting het Zuiden. En dat is niet voor niets. Want niet alleen ben je hier vrijwel verzekerd van een zonvakantie, de Costa Brava heeft nog veel meer te bieden. Barcelona is natuurlijk een bezoekje waard, maar ook wanneer je sportieve activiteiten wilt ondernemen, is er voldoende keuze langs de Costa Brava. En niet te vergeten is er de Spaanse keuken die veel te bieden heeft voor smakelijke culinaire uitstapjes.

Bekijk hier waarom een tent huren in Spanje altijd een goed idee is. Geniet van alles wat Spanje te bieden heeft!

Op de mooiste 4-sterren campings aan de Costa Brava vind je de luxe ingerichte tenten van TentHolidays voor de beste zonvakantie Costa Brava

Campings in Calonge

Camping in L'Estartit

Camping in Palamos

Camping in Torroella de Montgrí

Camping in Platja d'Aro

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays