+31(0)492-525888

Tent vakantie Spanje

Niets is zo lekker als met een tent op vakantie gaan. Slapen in een tent en de dag rondom de tent doorbrengen is hét ultieme vakantiegevoel. Een tent meeslepen, opzetten en afbouwen is helaas veel werk en gaat niet altijd even gemakkelijk. Met de ingerichte tenten van TentHolidays geniet je van het ultieme vakantiegevoel zonder dat je zelf de tent op hoeft te zetten. Geniet van een tent vakantie Spanje bij TentHolidays.

✓ 6 prachtige campings   ✓ Luxe ingerichte tenten   ✓ Voordelig boeken

Luxe ingerichte tent huren in Spanje

Een tent huren in Spanje is voor duizenden Nederlanders elk jaar de ideale vakantiebestemming. Wij snappen heel goed waarom! Niets zo leuk als met de tent op vakantie. TentHolidays verhuurt luxe ingerichte tenten op de mooiste campings aan de Costa Brava in Spanje. Op één van onze mooie campings kan je verschillende ingerichte tenten huren als een luxe bugalowtent of een safaritent, maar ook een caravan. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn de accommodaties zeer geschikt. Jong en oud vermaken zich altijd goed tijdens een tent vakantie Spanje. Er is altijd veel te beleven op onze campings en ook de tent is erg gezellig. Ook als je er een dagje op uittrekt, is het heerlijk thuiskomen in jouw gehuurde tent.

tent vakantie Spanje 

Topcampings Costa Brava voor jong en oud

Op onze topcampings aan de Costa Brava ben je van april tot september van harte welkom. Natuurlijk kan je op tent vakantie Spanje in het hoogseizoen, maar ook in het voorseizoen is de Costa Brava schitterend. Bij TentHolidays selecteren we campings voor onze tenten met veel animatie, speelmogelijkheden, sportmogelijkheden en met een zwembad en vlakbij het strand. De campings waar je een ingerichte tent van TentHolidays kunt huren, hebben allemaal hoge beoordelingen op Zoover. Er is voor jong en oud dan ook altijd genoeg te beleven op de campings, maar ook in de omgeving.

Hét kampeergevoel met meer comfort

Overnachten in een luxe en comfortabele tent is ontzettend fijn op vakantie. Je komt hier immers om tot rust te komen en te ontspannen. Je hebt dan ook goede nachtrust nodig en een fijne omgeving waar je je direct thuis voelt. In een luxe ingerichte tent van TentHolidays ervaar je het ultieme glamping. Dit houdt in dat je luxe kampeert in een fijne tent. Kinderen vinden kamperen vaak geweldig, maar voor senioren is glamping ook een goede uitkomst. Je hoeft niet te sjouwen met spullen en hoeft alleen te genieten van de fijne ruimte om je heen. Je beleeft hét kampeergevoel, maar dan wel met meer luxe en comfort.

Overnachten in een stoere safaritent

Op onze familiecamping Cala Gogo kan je overnachten in een stoere safaritent. Hierdoor beleef je het avontuurlijke gevoel van een safaritocht in Spanje. Deze exclusieve safaritent is geïnspireerd op de safaritenten in Afrika met meer comfort. De safaritenten van TentHolidays zijn voorzien van houten meubelen en ingerichte slaapvertrekken. Het safari gevoel maak je hier helemaal compleet door het nieuwe jungle bad op camping Cala Gogo voor de kinderen.

Boek jouw tent vakantie Spanje

De Costa Brava is één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Spanje. De heerlijke Spaanse zon, de cultuur, de omgeving en natuurlijk het eten en drinken zorgt bij veel mensen voor het ultieme vakantiegevoel. Een tent vakantie Spanje kan je boeken bij TentHolidays. Je geniet dan van een vakantie op de leukste campings van de Costa Brava en verblijft in een comfortabele ingerichte tent of caravan. Boek direct jouw tent vakantie Spanje!

Boeken!

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays