+31(0)492-525888

Overzicht Camping Castell Montgri

Stacaravans Castell Montgri

Boek nu je vakantie in een stacaravan op camping Castell Montgri.
Let op deze stacaravans zijn allen op aanvraag.

 • Stacaravan Amber 2
      

  De woonruimte van stacaravan Amber 2 heeft eenruime zithoek en volledig uitgeruste open keuken met ondermeer een 4-pits kookplaat, combimagnetron en een koelkast met vriesvak. Badkamer met douche en wasbak. Bij binnenkomst gelijk links is nog een apart toilet.

  Links is er een grotere tweepersoonskamer met een tweepersoonsbed en rechts naast de badkamer, is een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer is nog een slaapbank voor 1 persoon. Het terras is voorzien van tuinmeubilair, parasol en barbecue.

  - Maximaal 5 personen
  - Totaal oppervlakte van 24m2
  - Twee slaapkamers
  - Terras met tuinmeubilair, parasol en barbeque

  Tarieven

 • Stacaravan Ruby 2
      

  Woonkamer met ruime zithoek en volledig uitgeruste open keuken met 4-pits kookplaat, combimagnetron en een koelkast met vriesvak. Badkamer met douche en wasbak. Apart toilet. Een grotere 2-persoonskamer met 2-persoonsbed en een kamer met twee 1-persoonsbedden. In de woonkamer is nog een slaapbank voor 2 personen. Het terras is voorzien van tuinmeubilair, parasol en barbecue.

  - Maximaal 6 personen
  - Totaal oppervlakte van 27-30m2
  - Twee slaapkamers
  - Terras met tuinmeubilair, parasol en barbeque

 • Stacaravan Ruby 3
     

  Woonkamer met ruime zithoek en volledig uitgeruste open keuken met 4-pits kookplaat, combimagnetron en een koelkast met vriesvak. Badkamer met douche en wasbak. Apart toilet. Een grotere 2-persoonskamer met 2-persoonsbed en 2 kamers met twee 1-persoonsbedden. In de woonkamer is nog een slaapbank voor 2 personen. Het terras is voorzien van tuinmeubilair, parasol en gasbarbecue.

  - Maximaal 7 personen
  - Totaal oppervlakte van 32m2
  - Drie slaapkamers
  - Terras met tuinmeubilair, parasol en barbeque
 • Stacaravan Sapphire
     

  Woonkamer met ruime zithoek en volledig uitgeruste open keuken met 4-pits kookplaat, combimagnetron, broodrooster en een koelkast met vriesvak. Badkamer met douche en wasbak. Apart toilet. Een grotere 2-persoonskamer met 2-persoonsbed en een kamer met twee 1-persoonsbedden. In de woonkamer is nog een slaapbank voor 2 personen. Het houten terras is voorzien van tuinmeubilair, parasol en barbecue (waar toegestaan).

  - Maximaal 6 personen
  - Totaal oppervlakte van 26-32m2
  - Twee slaapkamers
  - Terras met tuinmeubilair, parasol en barbeque

 • Stacaravan Emerald
     

  De grote woonkamer met een ruime zithoek en volledig uitgeruste open keuken met compleet inventaris, 4-pits kookplaat, combimagnetron en een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche en een wastafel. Apart toilet. Een grotere 2-persoonskamer met 2-persoonsbed en 2 kamers met twee 1-persoonsbedden. In de woonkamer is nog een slaapbank voor 2 personen. Het terras is voorzien van tuinmeubilair, parasol en barbecue.

  - Maximaal 8 personen
  - Totaal oppervlakte van 40m2
  - Drie slaapkamers
  - Terras met tuinmeubilair, parasol en barbeque

 • Stacaravan Platinum
     

  De stacaravan Platinum heeft een grote woonkamer met ruime zithoek en volledig uitgeruste open keuken met ondermeer een 4-pits kookplaat, een combimagnetron en een koelkast met vriesvak. Er zijn maar liefst twee badkamers met douche en wasbak. Een apart toilet. Een grotere tweepersoonskamer met tweepersoonsbed en 2 kamers met twee eenpersoonsbedden.

  Deze ruime en luxe stacaravan is voorzien van alle comfort en de grootste stacaravan beschikbaar op camping Castell Montgri. In de woonruimte kan er een tweepersoonsbed worden gecreëerd van de sofa. Het terras is voorzien van tuinmeubilair, parasol en barbecue (houtskool).


  - Maximaal 8 personen
  - Totaal oppervlakte van 44m2
  - Drie slaapkamers
  - Terras met tuinmeubilair, parasol en barbeque

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays