+31(0)492-525888

Luxe tent huren

Ga jij deze zomer heerlijk op vakantie naar Spanje? Bij TentHolidays kan je een luxe tent huren aan de Costa Brava. Puur genieten van comfort en luxe aan de Spaanse kust, dat is pas echt het ultieme vakantiegevoel!

Heerlijk genieten aan de Costa Brava

De Costa Brava is voor veel mensen de ideale vakantiebestemming. De prachtige kustlijn, de Spaanse cultuur, de heerlijke zon en de leuke kustplaatsen zijn voor veel mensen reden genoeg om ieder jaar terug te komen. De Costa Brava staat bekend om de mooie stranden en de heerlijke temperatuur. Voor een echte ontspannende zonvakantie kan je hier dus goed heen. Ook voor een actieve vakantie is de Costa Brava zeer geschikt.

Het voordeel van een vakantie aan de Costa Brava is dat je zowel kunt vliegen naar jouw vakantiebestemming als op autovakantie kunt gaan.

Luxe tent huren

Costa Brava Camping

Veel vakantiegangers gaan het liefst naar een camping aan de Costa Brava. TentHolidays heeft 8 topcampings geselecteerd voor het verhuren van tenten. De campings hebben allemaal een hoge beoordeling op Zoover, liggen dichtbij het strand en zijn voorzien van goede animatie en kindvriendelijke activiteiten. Onze campings zijn zowel geschikt voor senioren als voor kinderen.

 

Luxe tent huren in Spanje

Op alle geselecteerde topcampings kan je een luxe tent huren van TentHolidays. De tenten zijn geschikt voor 2-8 personen en zijn voorzien van een fijne en comfortabele inrichting. De tenten zijn voorzien van goede bedden, houten vlonders en keukenapparatuur. Wanneer je graag een bijzondere overnachting wilt, kan je slapen in een luxe kingsize bungalowtent of onze safaritent. Een luxe tent huren in Spanje zorgt ervoor dat je tent al klaar staat als je aan komt. De tenten staan altijd op de mooiste plekjes op de camping. Je hoeft niet met spullen te sjouwen en alle benodigdheden zijn aanwezig.

Boek direct een comfortabele en luxe vakantie

Ga jij deze zomer genieten aan de Spaanse kust? Ontdek de luxe tenten van TentHolidays. Ideaal voor jong en oud, altijd op de leukste campings en altijd goede service. Beleef het ultieme kampeergevoel met meer comfort door een luxe tent huren in Spanje.  Boek direct jouw tent vakantie Spanje!

Luxe tent huren

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays