+31(0)492-525888

Leuke uitstapjes Costa Brava

TentHolidays is de specialist in zonvakanties naar de Costa Brava. In ons aanbod vind je alleen campings aan de Costa Brava en we hebben dan ook al vele jaren ervaring in dit prachtige vakantiegebied in Spanje. Tijd om wat tips op een rijtje te zetten met leuke uitstapjes aan de Costa Brava.

Vila Vella (oude stad) - Tossa de Mar

Prachtige historische locatie waar je heerlijk kunt wandelen door de oude binnenstad. De smalle straatjes en steegjes verrassen ineens met mooie uitzichten en je vindt hier heel wat fotogenieke plekjes. Wij raden een bezoek aan het pittoreske, sfeervolle oude stadsgedeelte van Tossa de Mar dan ook zeker aan.
De liefhebbers van fotografie kunnen hier hun hart ophalen.

Nationaal Park Cap de Creus

Een prachtige, woeste en onherbergzame plek waar je mooi kunt wandelen en waar je een geweldig uitzicht over de Middellandse Zee heeft. De natuur in dit nationale park is nog echt ongerept en daardoor is Nationaal Park Cap de Creus zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Ook de rit naar het park toe is al de moeite waard vanwege het adembenemende uitzicht.

Camino de Ronda

Deze mooie locatie bevindt zich langs de kust tussen Begur en Calella de Palafrugell. Geniet van alleen het geluid van de oceaan op de rotsen, met de geur van kamperfoelie. Je komt hier helemaal tot rust.

Dalí Museum

Breng tijdens jouw vakantie ook een bezoek aan het voormalig huis van Dali dat nog grotendeels in originele staat is gebleven. Het museum is surrealistisch, echt anders dan anders en daardoor zeker een bezoek waard. Bij een bezoek aan het Dali museum kijkt je je ogen uit. Vooraf online reserveren voor het Dali museum is wel aan te raden!

Botanische tuin Blanes

Prachtig verzorgde botanische tuin met planten uit verschillende werelddelen. Let ook op het mooie uitzicht op de baai, stranden en rotspartijen.

Scubaduiken en snorkelen

Voor de onderwater liefhebbers zijn er diverse mogelijkheden om te scubaduiken en snorkelen in de zee bij de Costa Brava. Onze gastheren en -vrouwen op de campings informeren je ook graag over alle mogelijkheden voor een waanzinnige dag scubaduiken of snorkelen.

Leuke uitstapjes Costa Brava

Voor nog veel meer tips over leuke uitstapjes of bijzienswaardigheden kan je ook eens kijken op de website van TripAdvisor.

Bekijk hier de omgeving van de Costa Brava.

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays