+31(0)492-525888

Kindercamping Spanje

Op zoek naar een leuke kindercamping Spanje? Dan bent u bij TentHolidays precies aan het juiste adres. Als campingspecialist van de Costa Brava weten wij precies welke campings leuk zijn voor de kinderen. Voor ons is het een belangrijke factor bij het kiezen van de campings in ons aanbod en daarom kunnen wij je volgende kindercampings dan ook van harte aanbevelen!

Kindercamping Spanje Top 3

Internacional de Calonge | Kings Palamos | El Delfin Verde

Camping Internacional de Calonge

Een supergezellige familiecamping die met name door gezinnen met kinderen wordt bezocht. Op Camping Internacional de Calonge is dan ook altijd iets te doen, dankzij het actieve animatieteam en de vele faciliteiten op de camping. Voor waterpret ben je op deze camping sowieso op de juiste plek, direct aan zee en met zwembaden. Kortom, een complete camping waar je zeker zult genieten, centraal aan de altijd gezellige Costa Brava.

Luxe kindercamping aan de Costa Brava: Internacional de Calonge

Meer info over de camping

Camping Kings Palamos

Ideale kindercamping, juist ook voor de gezinnen met kleinere kinderen. Een mooi zwembad, gezellig terras en vele luxe faciliteiten maken dit tot een kindercamping waar iedereen graag is. Het zwembad heeft een apart peuterbad, ook is er een eigen bowlingbaan en minigolf... kortom, je hoeft zich geen minuut te vervelen. De luxe bungalowtenten van TentHolidays staan op prachtige plekjes op de camping.

Gezinscamping met mooie faciliteiten: Kings

Meer info over de camping

Camping El Delfin Verde

Mooie en kindvriendelijke camping op vlak terrein met een prachtig zandstrand, speelbaden en voor de kleintjes een peuterbadje. Daarnaast is er een leuk animatieteam dat allerlei activiteiten organiseert en zijn er nog veel sportfaciliteiten. Genoeg te doen dus. Er zijn meerdere speeltuinen op de camping, maar ook een disco en bioscoopzaal.

Meer info over de camping

Wil je er even tussenuit met de kinderen in de meivakantie? Bekijk hier wat Tentholidays te bieden heeft.

kindercamping_spanje


 

kindercamping_spanje

Lekker spelen op leuke Kindercamping Kings

 

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays