+31(0)492-525888

Glamping Costa Brava

Glamping Costa Brava begint bij TentHolidays. Wij hebben glamping, de afkorting van glamorous camping, echt naam gegeven in Spanje met onze luxe bungalowtenten en stacaravans op de allermooiste campings aan de Costa Brava.

Glamping trekt steeds meer mensen aan. En niet voor niets. Het combineert het buitenleven op de camping met een luxe bungalowtent of stacaravan. Onze accommodaties zijn stuk voor stuk ruim opgezet en zijn meestal de mooiste op de camping. De inrichting is luxe en zowel in de bungalowtent als in de stacaravans voeren we dat tot in de details door. In de tenten liggen bijvoorbeeld stevige houten vlonders en alle accommodaties hebben een fijn ruim terras. Bovendien hebben we goede bedden in de tenten staan en natuurlijk staan alle accommodaties op mooie plekjes op de camping.

 

Luxe & comfort

Glamping is het luxe kamperen, de trend die kamperen leuk en luxe maakt. Voor gezinnen met kinderen is een hotel vaak niet praktisch en haalbaar, terwijl op de camping zoveel te beleven is voor de kids. Een ingerichte tent van TentHolidays maakt glamping Costa Brava nog leuker en prettiger, want in onze luxe ingerichte tenten is kamperen altijd fijn! Maar niet alleen gezinnen kiezen voor glamping.

Glamping voor senioren

Ook senioren ontdekken de luxe van glamping. Sneller naar Spanje rijden zonder een eigen kampeermiddel achter de auto en bij aankomst begint jouw vakantie direct want alles staat al voor jeklaar. Deze luxe maakt glamping ook voor senioren uitermate aantrekkelijk.

Bekijk leuke uitstapjes aan de Costa Brava.

glamping Costa Brava

Luxe tent huren

Op alle geselecteerde topcampings van TentHoliday kan je kamperen in een luxe tent. Deze tenten zijn geschikt voor 2-8 personen en hebben een luxe inrichting. De bedden zijn erg comfortabel waardoor je tijdens het kamperen goed kunt slapen. De tenten staan al voor je klaar op de campings. Je hoeft alleen maar te genieten!

Glamping Costa Brava

Is glamping iets voor jou? De campings aan de Costa Brava heten je van harte welkom!

Klik op bovenstaande campings om de details per camping te bekijken en direct jouw volgende vakantie te reserveren! 

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays