+31(0)492-525888

Camping Camping Girona

-
Op deze camping kan je in alle rust genieten van je vakantie. Er zijn geen drukke animatie programma’s in de avond met harde muziek en herrie. Nog een voordeel is dat deze camping een stuk goedkoper is dan de commerciële campings, tot wel 30% goedkoper.

Super Titania 3 Caravan

Super Titania 3 Stacaravan

De Titania mobile homes van Tentholidays zijn uw ideale onderkomen tijdens het hele campingseizoen. Buiten zijn de mobile homes voorzien van een royaal houten terras. Binnen beschikt u over uw eigen douche en apart toilet, net als over stromend water. De keuken is uitgevoerd met een ruime koelkast, een gasfornhuis en een magnetron.  Al het benodigde serviesgoed en bestek is uiteraard aanwezig.

Voor de warme zomermaanden is een krachtige airconditioner aanwezig die zorgdraagt voor een aangename koelte, maar aangezien het zelfs in Spanje gedurende de avonduren van het voor- en najaar fris kan zijn, zijn alle mobile homes ook uitgerust met verwarming.

De Titania mobile homes zijn er als Titania 2 -uitgevoerd met 2 slaapkamers- en als Titania 3 - uitgevoerd met 3 slaapkamers.

Dit mag met recht "Glamorous Camping" worden genoemd.

( Gebruik van de airco is optioneel bij te reserveren )

Indeling:

Super Tiania 3 stacaravan is geschikt voor gezinnen tot maximaal 7 personen en is uitgevoerd met 3 slaapkamers met in totaal 6 vaste bedden. In het leefgedeelte is de zithoek om te bouwen naar een 2 persoons bed, wat geschikt is voor 2 kinderen of 1 volwassene. Al onze caravans zijn uitgevoerd met airco en een houten terras.

We mogen wel zeggen dat onze stacaravans zeer luxe zijn en modern zijn ingericht.

 

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays