+31(0)492-525888

Camping Girona

Wat dacht je van deze heerlijke vakantie? Je vliegt vanuit Nederland in 2 uurtjes naar het vliegveld in Girona. Daarvandaan reis je naar de camping van jouw keuze waar jouw luxe bungalowtent of stacaravan al volledig ingericht voor je klaar staat. Jouw vakantie kan beginnen...

Klinkt bovenstaand scenario je ook als muziek in de oren? Geen uren op de snelweg in Frankrijk, maar een paar uur in het vliegtuig en je bent er. Niet zelf jouw tent opzetten, maar alles staat al volledig ingericht voor je klaar bij aankomst. Alles wat je moet doen is thuis jouw spullen inpakken en jouw vakantie kan direct beginnen.

Start Direct Jouw Reservering

 

 

Wist je dat deze vakantie bij TentHolidays heel normaal is? Op onze luxe campings aan de Costa Brava staan onze tenten en stacaravans al voor je klaar. Volledig ingericht met koelkast en echte bedden. Op onze campings zoeken wij de mooiste plekjes uit voor onze huurtenten en stacaravans en onze gastheren en gastvrouwen heten je van harte welkom. Spring direct na aankomst lekker in het zwembad voor een verfrissende duik of ontspan op het gezellige terras met een lekker drankje. Jouw zonvakantie aan de Costa Brava is begonnen!

TentHolidays is al vele jaren specialist als het gaat om zonvakanties aan de Costa Brava. Op diverse 4-sterrencampings staan onze huuraccommodaties en ben je gegarandeerd van een luxe vakantie onder de Spaanse zon.

Voor onze aanbiedingen is het handig regelmatig onze site te bezoeken. Natuurlijk kan het voorkomen dat je nog met specifieke vragen zit. Onze medewerkers helpen je graag met jouw vragen over jouw vakantie en een aanbieding voor het kamperen. Bel gerust, wij zijn je graag van dienst.

Dus, denk je erover om een reis naar de Spanje te boeken op een camping aan de Costa Brava? Wij ontvangen je graag op een van onze campings.

Jouw camping in de omgeving van Girona:

 

Camping Girona

Alle TentHolidays campings liggen op korte afstand van Girona (ook wel bekend als Gerona). Naast het vliegveld dat voor jouw vakantie van belang is, is Girona ook een interessante stad om te bezoeken. De sfeervolle stad heeft een historisch deel met oude kathedraal, maar ook sfeervolle pleinen met terrasjes en restaurants. Een karakteristiek beeld van Gerona zijn de ‘hangende’ gebouwen aan de rivier Onyar en de bruggen over deze rivier. Een ander hoogtepunt van Girona zijn de originele Arabische badhuizen. 

Camping Girona

Van Girona naar uw camping

Girona heeft een eigen treinstation met verbindingen naar Zaragoza, Barcelona en de rest van Catalonië. Vanaf het vliegveld zijn er busverbindingen naar Blanes en Lloret de Mar. Meer informatie vindt je hier, maar je kunt ook altijd even contact met ons opnemen om jouw reis te bespreken. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, maar benadrukken dat het goed te doen is om vanaf Girona Airport naar jouw camping te reizen.

 

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays