+31(0)492-525888

Camping Estartit

Op zoek naar een mooie camping in het Spaanse L'Estartit? Dan ben je bij TentHolidays aan het juiste adres. Eén van onze topcampings is Camping Castell Montgri, gelegen in de mooie badplaats L'Estartit. L’Estartit is één van de meest bezochte toeristische plaatsjes langs de Costa Brava, met de Medes-eilanden en de Middellandse Zee op de achtergrond van een prachtige omgeving.

 

 

Het Spaanse dorp L'Estartit

L'Estartit wordt ook wel een dorp verbonden met de zee genoemd. Overal waar je komt in L'Estartit zal je deze verbondenheid zelf ervaren. Er is een fijn zandstrand in L'Estartit, maar ook is er een haven waar je met een boot de Middellandse Zee op kunt gaan. Duiken is zeker ook mogelijk vanuit L'Estartit. Maar L'Estartit heeft nog meer. Het is namelijk ook een heel gezellig dorp met leuke terrasjes en een bruisend nachtleven. Er zijn diverse sportmogelijkheden en veel winkels. Kortom, L'Estartit heeft iedereen iets te bieden. 

Vanuit l'Estartit ben je lekker snel in Barcelona waardoor het culturele, historische en natuurlijke erfgoed van deze regio altijd dichtbij is. Je kunt wandelen, fietsen, paardrijden, duiken, zeilen, golf spelen, uitstapjes maken of een keur van culturele evenementen bijwonen zoals theater- en filmvoorstellingen, festivals en concerten. L’Estartit is de ideale plek voor jouw zonvakantie.

Camping Estartit

Camping Castell Montgri is één van de mooiste campings in L'Estartit met vele prachtige faciliteiten. De camping ligt aan de voet van de berg Rocamura op slechts 10 minuten van het strand. Castell Montgri is een terrassencamping en de accommodaties van TentHolidays liggen op de mooiste plekken. Als je een camping in l'Estartit zoekt, is Castell Montgri altijd een goede keuze.

De camping is o.a. geliefd bij gezinnen met tieners. Maar ook voor de jongere kinderen is er veel te doen. De camping heeft een prachtig zwembadencomplex met 3 zwembaden en 'natuurlijk' de nodige glijbanen. Ook peuterbaden zijn aanwezig. Er is een gezellig animatieteam op Castell Montgri L'Estartit aanwezig dat dagelijks prachtige shows opvoert en overdag voor een gevarieerd programma zorgt. Daarnaast zijn er diverse restaurants (zowel à la carte als afhaal) en een discotheek (ondergronds) waar de jeugd zich 's avonds uitstekend vermaakt. De faciliteiten op deze 4-sterrencamping zijn ook zeker luxe te noemen met mooie en schone toiletgebouwen.

Start direct jouw reservering bij camping Estartit

 camping estartit

Op de camping heb je tevens een eigen aanspreekpunt van TentHolidays die je graag wegwijs maakt op de camping en leuke tips geeft over de omgeving.

Accommodaties Camping Estartit

Op Castell Montgri beschikt TentHolidays over veel accommodaties op de mooiste plekjes op de camping. Onze accommodaties zijn altijd te herkennen, want ze hebben net iets meer dan de andere aanbieders met een luxe inrichting en voldoende ruimte, zowel in de accommodatie als eromheen. 

  • Super Lodge Bungalowtent (5-7 pers)
  • Luxe Kingsize Bungalowtent (5-7 pers)
  • Athene Lodge 6

Bekijk hier alle accommodaties op Camping Estartit Castell Montgri

Wij weten al dat Castell Montgri een topcamping aan de Costa Brava is en vele gasten keren hier jaarlijks weer terug. Kom je dit jaar ook vakantie vieren op Camping Estartit Castell Montgri? Je bent van harte welkom! 

Bekijk alle campings nabij Girona en camping El Delfin van TentHolidays.

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays