+31(0)492-525888

Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo is een topcamping bij TentHolidays. De camping bestaat ruim 50 jaar en is in deze periode uitgegroeid tot een echte trekpleister aan de Costa Brava. Camping Cala Gogo ligt tussen Sant Antoni de Calonge en Platja d’Aro, dichtbij een heerlijk strand aan de Middellandse zee. Wie op Cala Gogo is, wil niet meer naar huis. De camping heeft voor jong en oud zoveel faciliteiten dat een vakantie hier met recht een onvergetelijke tijd beleeft.

Boek uw vakantie op Cala Gogo

Camping Costa Brava voor jong en oud

Camping Cala Gogo is een echte familiecamping waar voor iedereen iets te doen is. Voor de jongste kinderen is er een gezellige miniclub en voor de oudere jeugd zijn er toffe disco-avonden. Ook kan iedereen zich voldoende uitleven op de sportfaciliteiten en natuurlijk in het zwembad! 

Op dit moment zijn er al 3 zwembaden, maar er wordt ook hard gewerkt aan een nieuw waterglijbanencomplet met spectaculaire waterglijbanen. In de zomer van 2016 dus nog meer waterpret op camping Cala Gogo.

TentHolidays op Cala Gogo

TentHolidays heeft een groot aantal accommodaties op Camping Cala Gogo. Of je nu een superdeluxe lodgetent wilt huren, een ruim ingerichte bungalowtent of toch gaat voor een comfortabele luxe stacaravan mét airco, er is keuze voor iedereen. Last but not least is jouw vakantie via TentHolidays ook nog eens zeer betaalbaar.

De accommodaties van Tentholidays bevinden zich op ruime percelen, met de mogelijkheid jouw auto bij uw accommodatie te parkeren.

Reserveer uw vakantie op Cala Gogo

Camping Cala Gogo

  • Eersteklas voorzieningen
  • Recreatie voor jong en oud
  • 3 zwembaden. met bar bij het zwembad
  • 3 Wi-Fi gebieden
  • Supermarkt
  • Veel sport- en spelmogelijkheden, o.a. springkussen, speeltuintjes, jeu-des-boules, tennis, volleybal
  • Fietsenverhuur

Bekijk ook camping Blanes of jouw camping bij Barcelona

Camping Cala Gogo

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays