+31(0)492-525888

Camping Barcelona

Barcelona is na Madrid de grootste stad van Spanje. Deze prachtige stad ligt aan de Middellandse zee en is dan ook erg geliefd voor zowel stedentripjes als strandvakanties. De stad kent prachtige bezienswaardigheden, gezellige horecagelegenheden, mooie stranden en vele winkels. Geniet van een vakantie in de buurt van Barcelona op een gezellige camping Barcelona!

De vele bezienswaardigheden in Barcelona zijn stuk voor stuk toeristische trekpleisters. De prachtige Sagrada Familia, het mooie Park Güell of de bekenste straat van Bardelona “De Ramblas”. Genoeg cultuursnuiven dus in Barcelona. Hier adem je de Spaanse en Catalaanse cultuur. Je geniet hier van Spaanse muziek, heerlijke tapas en de spontane mensen tijdens je vakantie.

Op vakantie Barcelona

Barcelona is één van de populairste steden in Europa voor stedentripjes. Veel toeristen gaan een paar dagen of weekendje naar Barcelona. De stad is erg groot en vaak kan je het ook niet in een paar dagen zien. Gelukkig kan je altijd nog een keer terug komen! Het is dan ook ideaal om je zomervakantie Spanje te combineren met daguitjes naar Barcelona. Zo geniet je van een leuke stedentrip, maar ook van een ontspannen zonvakantie.

Camping Barcelona

Ben je op zoek naar een camping Barcelona? In de prachtige omgeving van de Costa Brava vindt je verschillende campings van TentHolidays. Deze campings zijn allemaal in de buurt van Barcelona waardoor je tijdens je vakantie deze indrukwekkende stad kunt bezoeken. Op de camping Barcelona vind je verschillende ingerichte tenten en stacaravans. De topcampings liggen dichtbij of zelfs aan het strand.  

 Camping Barcelona

Top bezienswaardigheden Barcelona

In Barcelona kan je je dagenlang vermaken. Er is ontzettend veel te doen en te zien. Tijdens een vakantie Costa Brava kan je zonnen en relaxen combineren met Barcelona.

Sagrada Familia

De bekende architect Antoni Gaudí heeft de bekende kathedraal ontworpen. De bouw is in 1882 gestart en is nog steeds bezig. Er wordt verwacht dat de kathedraal rond 2026 af zal zijn. Ondanks de steigers, is het een ontzettend bijzonder gebouw met veel geschiedenis.

Park Güell

Ook het Park Güell is ontworpen door Antoni Gaudi. De architect en kunstenaar heeft in het stadspark verschillende stijlelementen achtergelaten. Vanuit hier kan je ook de voormalige woning van Gaudí bezoeken.

Camp Nou

Voor alle voetballiefhebbers is voetbalstadion Camp Nou een must om te bezoeken. In dit voetbalstadion hebben verschillende voetbalhelden gespeeld en Barcelona hoort nog steeds bij de beste clubs ter wereld.

De Ramblas

De meest bekende wandelboulevard “De Ramblas” is een ontzettend gezellige en drukke straat. Hier zie je verschillende straatartiesten, loop je langs verschillende leuke winkels en de markthallen.

Top 10 Bezienswaardigheden Barcelona

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays