+31(0)492-525888

Bungalowtent huren

Boek je luxe bungalowtent aan de Costa Brava bij Tentholidays!

Bij Tentholidays hebben wij voor jou diverse soorten bungalowtenten aan de Costa Brava, op verschillende luxe campings voor jong en oud! Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je graag wilt genieten van het buitenleven, maar wel zo comfortabel mogelijk. Bij ons noemen we dit glamping, ofwel glamorous camping. Je kunt luxe bungalowtenten en stacaravans huren. Zo geniet je van de buitenlucht, maar op een luxe wijze. Lees meer over tent huren in Spanje.

De Super Lodge Bungalowtent voor 5 tot 7 personen

In het seizoen van 2012 geïntroduceerd maar nog steeds erg populair onder vakantiegangers, de Super Lodge Bungalowtent! Deze king-size bungalowtenten zijn ruimer dan de tenten van andere aanbieders en staan op de mooiste plekjes van elke camping. De Super Lodge Bungalowtent is eenvoudig schoon te houden en is voorzien van een verhoogde vloer met vinyl. De tent beschikt over all-weather tentdoek.

Bekijk hier meer informatie over de Super Lodge Bungalowtent

Luxe Bungalowtent Spanje

Safari Lodgetent voor 6 personen

Deze tent is beschikbaar vanaf dit jaar op Camping Cala Gogo en deze ruime bungalowtent is inmiddels niet meer weg te denken. In de Lodge tent heb je in de slaapvertrekken genoeg ruimte om rechtop te staan en deze tenten staan op de mooiste plekjes van elke camping. De tent beschikt over een hoogwaardig all-weather doek en is eenvoudig schoon te houden. 

Bekijk de Lodgetenten op Camping Cala Gogo

Safari Lodgetenten nieuw sinds 2017

De prachtige luxe Safari Lodge tenten zijn beschikbaar vanaf dit jaar op Camping Cala Gogo. Deze tenten beschikken over houten meubelen, twee slaapvertrekken en zijn geschikt voor maximaal vijf personen. De stijlvolle houten inrichting maken de Safari sfeer helemaal af en er zijn voldoende zitplaatsen voor het hele gezin. In deze tent kun je ook al je heerlijke frisdranken of alcoholische versnaperingen koud leggen in de koelkast met vriesfunctie. 

Meer informatie over de Safari Lodge tenten op Camping Cala Gogo

Luxe Kingsize Bungalowtenten voor 5 tot 7 personen 

Deze ruime en luxe bungalowtenten van 30m2 zijn van alle gemakken voorzien. Wat dacht je van de volledig ingerichte keuken met gasfornuis, koelkast, keukengerei en koffiezetapparaat?  Oh ja natuurlijk heeft de keuken ook verlichting en is deze voorzien van tafels en stoelen, wel zo makkelijk! Omdat je wellicht fan bent van de barbecue, is het mogelijk om deze te reserveren. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in deze tenten.

Bekijk meer informatie over de Luxe Kingsize Bungalowtenten  

Wil je meer weten over tentvakanties Spanje?

Neem vrijblijvend contact op met Tentholidays

 

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2019

De zekerheden van Tentholidays